Aici înveți să te bucuri de frumos

SHOPP-1
Foto: Burda Romania

Unele amenajări sunt menite să fie un succes încă din faza de proiect. A fost și cazul acestui apartament de vacanță din Poiana Brașov, amenajat de designerul Irina Solomon. Jocurile scenografice și abilitatea cu care a intuit așteptările proprietarilor au dus către reușită.

Pasiunea Irinei Solomon pentru decorurile care abundă în detalii rafinate și-a găsit expresia elocventă în ambientarea acestui apartament de 116 mp. După cum mărturisește designerul, această lucrare a reprezentat „idealul oricărei colaborări“, căci totul a decurs liniar, frumos, fără impedimente majore sau schimbări radicale de proiect.

IMG_7822
Foto: Burda Romania

„Practic, am avut mână liberă din partea proprietarilor. Ne-am întâlnit la începutul colaborării pentru a ne cunoaște personal (ei mai văzuseră amenajări de care m-am ocupat îndeaproape și, pentru că le-a plăcut stilul, au decis să lucreze cu mine) și atunci am aflat că cei din familie au o pasiune comună: echitația. De la acest detaliu am stabilit tema amenajării. Am gândit acest apartament ca un loc de relaxare elegant, cu intervenții grafice ecvestre“, ne-a mărturisit designerul Irina Solomon.

Text: Mariana Nicolae

Pentru mai multe detalii, urmărește ediția tipărită a revistei Casa Lux nr.8/2013!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *