Arome franțuzești într-un cămin bucureștean

IMG_7519
Foto: Sorin Iacob

Rupt de tumultul orașului pare a fi acest apartament, chiar dacă se află în mijlocul unei metropole trepidante, precum este Bucureștiul. Acest lucru se datorează amenajării elegante și îmbietoare, ceea ce te face să crezi că te afli într-o cochetă locuință de pe malurile Senei.

Fiecare proiect de amenajare aduce cu sine o provocare atât pentru proprietari, cât și pentru de­signeri. Dimensiunile și configurația apartamentului au fost cele care au necesitat mai multă atenție de această dată. Marele avantaj a fost că echipa de designeri și gazdele noastre au colaborat perfect. Au ales împreună stilul amenajării, cromatica și destinația încăperilor. Din spusele designerilor am aflat că: „Nu a fost ușor să distribuim funcțiunile, deoarece am vrut să creăm fluiditate și în același timp să conferim un plus de intimitate fiecărui spațiu în parte. Multe semne de întrebare ne-a ridicat zona de trecere dintre living și celelalte încăperi, deoarece suprafața era foarte mare și a necesitat intervenții practice atipice.

IMG_7589
Foto: Sorin Iacob

Am rea­lizat aici spații de depozitare, iar pentru a obține o legătură stilistică între spații am plasat un superb dulap, care se armonizează foarte bine cu nuanțele din zona de living și dining“.

Text: Mariana Nicolae

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *