Atmosferă plăcută, de adevărat cămin

IMG_9528 copy
Foto: Sorin Iacob

Dincolo de atuurile pe care oricine le dorește pentru locuința sa, printre care acela de a fi un spațiu cald și primitor, gazdele noastre au vrut să se simtă aici într-adevăr acasă. Chiar dacă tematica a fost una classy, influențele călătoriilor se observă în accentele stilistice diferite.

IMG_9590
Foto: Sorin Iacob

Anvergura acestui proiect a reprezentat o provocare pentru echipa de designeri de la La Maison. Celor 250 mp ai vilei trebuia să li se confere o alură homey în doar 12 luni. O perioadă destul de scurtă, dacă luăm în considerare faptul că proiectul a fost preluat de la faza de „roșu“. Însă totul a decurs ca la carte, tocmai pentru că fiecare etapă a lucrărilor de ambientare a fost coordonată de unul dintre designerii de la La Maison.

IMG_9631
Foto: Sorin Iacob

„Proprietarii au văzut de-a lungul anilor diverse lucrări realizate de noi, care au fost prezentate în paginile revistei Casa lux. Astfel, s-au fami­liarizat cu stilul nostru și, în urma relatărilor din articole, au căpătat încredere în maniera noastră de lucru. Acestea au fost motivele pentru care s-au decis să ne încredințeze nouă misiunea de a transforma un vis în realitate, de a contura un cămin în adevăratul sens al cuvântului“, ne-a mărturisit designerul Martine Claessens.

Text: Mariana Nicolae

Pentru mai multe detalii, urmărește ediția tipărită a revistei Casa Lux nr.10/2013!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *