Biblioteca din care nu vrei să pleci

Biblioteca din care nu vrei să pleci – O carte bună te face să uiți de trecerea timpului. Momentele de lectură vor fi și mai plăcute într-un cadru primitor și confortabil. Atenția sporită la detalii va face biblioteca locul preferat din casă.

biblioteca-1

Folosește ca accente deco pături în nuanțe vii. Sunt ideale în serile răcoroase, dar și pentru a înfrumuseța atmosfera. Cea în dungi, de pe fotoliu, model Mul, brand Voyage este din lână. Materialul din care este confecționată costă 629 lei/ml/l 150 cm și este disponibil prin Linea Oro Class.

O ambianță liniștită reprezintă o invitație de nerefuzat de a petrece clipe relaxante răsfoind o carte sau o revistă. Punctul de pornire în conturarea unei asemenea atmosfere este cromatica. Alege o gamă restrânsă de culori și mizează pe nuanțe cât mai naturale sau pe cele calde. Transferă ideea de naturalețe și asupra imprimeurilor. Orientează-te către  modele grafice joviale, cu o tematică diafană, florile fiind cea mai bună alegere în acest sens.

biblioteca-2

Draperia cu imprimeuri cu păsări, model Orla, costă 420 lei/ml/l 140 cm și este din bumbac și viscoză. Pernele uni și cea imprimată cu un ciuline sunt din catifea. Aceasta costă 609 lei/ml/l 140 cm. Le găsești la Linea Oro Class.

În ceea ce privește piesele de mobilier, adu-le în cadru doar pe acelea care îți asigură confortul atât de necesar în această încăpere: un set de fotolii, o măsuță, un taburet și bineînțeles o bibliotecă, cel mai bine cu dimensiuni generoase, care să ofere destul spațiu pentru cărți.

biblioteca-3

Text: Mariana Nicolae, Foto: PR

Biblioteca din care nu vrei să pleci este titlul unui articol publicat în revista Casa Lux 9/septembrie 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *