Cadențe vintage într-un cămin primitor

Foto: Iulian Alexandru
Foto: Iulian Alexandru

Acest apartament din Brașov ne-a încântat prin subtilitatea detaliilor și măiestria cu care designerul a transpus în formă și culoare visul proprietarilor.

Este o amenajare ce a decurs frumos, fără impedimente majore. Motivul pentru care ambientul degajă, până în cel mai mic detaliu, un aer atât de homey, de cald și de relaxant se datorează în primul rând poveștii de viață a proprietarilor, pe care designerul a transpus-o în acest decor classy, armonios. Comunicarea s-a dovedit, și de această dată, cheia către un final pe măsura așteptărilor, la care s-a ajuns într-un timp scurt, dar fără să se pună problema unor lucrări făcute în grabă, doar de dragul de a respecta termenul stabilit.
Nu este un lucru ușor să coordonezi un proiect care să mulțumească pe deplin atât beneficiarul, cât și designerul. De la Cătălin Pora am aflat că, în acest caz, povestea de viață a proprietarilor a fost un ghid extrem de util în alegerile pe care le-a făcut.
De exemplu, atunci când a ales finisajele în bucă­tărie, a fost de la sine înțeles că va prima roșul intens, culoarea preferată a proprietarei.

Text: Mariana Nicolae

Mai multe detalii și imagini găsești în ediția tipărită a revistei Casa Lux nr. 5/2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *