Cu multă dragoste pentru detalii

IMG_1113
Foto: Sorin Iacob

Căminul acesta, în care fiecare detaliu a fost gândit pe îndelete, astfel încât funcționalul și esteticul să se evidențieze în egală măsură, a fost punctul de plecare pentru o nouă pasiune.

Vila se află pe un teren de 600 mp, ea având o amprentă la sol de 100 mp. În anul 2008, construcția a fost consolidată, în urma unei expertize tehnice temeinice, renovată până la cărămidă, perfect izolată.

La startul lucrărilor, una dintre preocupările proprietarilor a fost să fluidizeze spațiul, așa că au reconfigurat interiorul, lăsând ca încăperi cu destinații diferite să comunice liber și să fie într-o continuitatefirească – datorită unei cromatici unitare și unui stil asemănător. În ceea ce privește dotările menite să asigure un nivel de confort ridicat, vila beneficiază de unele dintre cele mai moderne și eficiente.

shopp-2CR2
Foto: Sorin Iacob

Dar pentru ca un cămin să însemne cu adevărat „acasă“, nu este suficient ca doar interiorul să reflecte acest lucru, ci întreaga proprietate trebuie să degaje acel aer homey. Acest lucru a fost înțeles de gazdele noastre, care au înconjurat vila cu o grădină superbă, înflorită tot timpul anului.

Text: Mariana Nicolae

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *