Cu tonuri austere, dar atrăgător și cosy

BL3_Grand-Piano_Large-Eva_Paper-Table_BL2_Livingroom
Foto: Gubi

De jur împrejur, culorile sobre și neutre emană discreție și o siguranță liniștitoare. În mijloc se detașează, ca o oază, locul de conversație, elegant și primitor.

Nu ți se pare un tablou demn de preluat? Îl poți recrea cu ușurință – după ce treci de partea cea mai simplă: compunerea unui fundal neutru. Pe el se vor detașa obiectele de mobilier, tablourile și corpurile de iluminat. Îți sugerez să cauți canapele și fotolii cu picioare subțiri; cu siluetele lor suple, decorul rămâne aerisit. Formele rotunde și liniile curbate, care amintesc subtil de silueta feminină, nu sunt de ocolit.

În cazul de față, vedeta este fotoliul Eva, disponibil prin www.gubi.dk. De la același brand, care promovează stilul de design scandinav, este și canapeaua, model Grand Piano. Bine-venite sunt și lampadarele înalte, cu tije curbate (dar neapărat slim) sau măsuțele rotunde și zvelte din lemn cu finisaj natur, care imprimă căldură decorului.

Câteva tablouri, dintre care unele dispuse aparent neglijent, vor atrage privirile invitaților și vor atenua aerul sobru al fundalului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *