Cum să aduci natura în interior

Sunroom_01.RGB_color
Foto: material primit la redactie

O seră construită în continuarea casei preia cu eleganță funcțiuni specifice interiorului (dining, living sau bibliotecă), precum și zonelor de odihnă de pe terasă. Această dualitate permite folosirea mai multor tipuri de mobilier și accesorii.

Te poţi bucura de frumuseţea şi energia naturii, indiferent de sezon, prin gândirea unui spaţiu sub forma unei sere, ce face legătura între exterior şi interior. Această încăpere polivalentă poate deveni o atracţie pentru petrecerea timpului liber, începând cu savurarea cafelei dimineaţa și până la relaxarea în faţa şemineului în serile răcoroase.
Structura metalică a încăperii preia forma arhitecturală a casei, desprinzându-se din aceasta parţial. Elementele zvelte ce compun scheletul serei se desfăşoară pe mai multe registre, creând o structură ca o broderie şi trasând umbre grafice pe suprafeţele pereţilor şi ale pardoselii. Închiderea pereţilor exteriori este realizată cu panouri din sticlă clară, tratată special pentru scopul în care este folosită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *