Efect 3d creat cu plicuri poștale

IMG_2849
Foto: Sorin Iacob

Dacă este ambientat ingenios, niciun spațiu nu este prea dificil. Acest lucru a fost demonstrat și de designerul Anda Roman atunci când a transformat o mansardă obișnuită într-un spațiu cosmopolit, cu elemente cool, atipice.

“Am abordat această parte de mansardă din perspectiva neconvenționalului. Culoarea pereților fiind deschisă, se creează un efect de spațiu și de lumină (albul reflectă lumina), iar textura peretelui îl face interesant vizual. M-am jucat cu diferite nuanțe de alb, am amestecat texturi și materiale diferite, pentru a obține un spațiu vibrat. Am ales să mixez hârtie cu metal, lemn, ciment, inox, ceramică glazurată, țesături de cânepă. Atmosfera este dată și de diverse surse de lumină de accent, suprapuse”, precizează Anda Roman pentru CasaLux.

IMG_2846-copy
Foto: Sorin Iacob

În cazul acestei mansarde obișnuite, designerul a scos din anonimat decorul într-o manieră surprinzătoare: a îmbrăcat pereții și plafonul cu plicuri albe, deschise. Astfel, a creat o iluzie optică fabuloasă. Acest finisaj vibrant a impus alegeri la fel de interesante, Anda plasând în cadru piese cu design industrial alături de obiecte cu alură vintage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *