Ferestrele imprimă stil

Ferestrele imprimă stil – Dacă în arhitectura căminului tău se regăsesc elemente elaborate, scoate-le în evidență prin contraste cromatice.

dining-1

Într-o încăpere în care se regăsesc finisaje uni sunt bine-venite intervențiile grafice vesele. Alege draperii, tapițerii, huse de pernă din țesături plăcute la atingere și cu patternuri atrăgătoare. Orientează-te către cele lansate anul acesta de brandul Harlequin. Draperiile, model Kabala, costă 380 lei/ml/l 140 cm, iar husele de pernă (L 60 x l 35 cm) – 301 lei/buc. Toate se găsesc la La Maison.

Ferestrele cu arcade au un aer romantic. Din acest motiv îți sugerăm să nu le acoperi, mai ales dacă ele sunt de dimensiuni impresionante, și să folosești draperiile perimetral, doar pentru a scoate și mai mult în evidență suprafețele vitrate generoase. Dacă geamul este riguros casetat, „îndulcește-i“ aspectul – optează pentru drapaje cu imprimeuri joviale. Creează o conexiune estetică între interior și exterior, folosind culori naturale și vesele. În astfel de situații este de preferat ca pereții să fie finisați într-o nuanță puternică, tocmai pentru a sublinia tandemul decorativ de efect creat de ferestre și drapajele cu pattern bogat. Se impune totuși o coordonare cromatică, care să imprime armonie decorului.

dining-2

Un aer proaspăt va învălui diningul tău dacă mizezi pe prezența unor imprimeuri vegetale stilizate. Ia în calcul și tapetul Kabala Gooseberry, de la La Maison. Prețul lui este de 452 lei/rola/L 1.000 x l 52 cm.

Text: Mariana Nicolae, Foto: PR

Ferestrele imprimă stil este titlul unui articol apărut în revista Casa Lux nr.5/2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *