Intimă, cochetă și ușor de întreținut

IMG_0938
Foto: Iulian Alexandru

Acestea sunt cele trei caracteristici de bază pe care gazdele noastre le doreau pentru casa lor. Așa că au cumpărat o vilă micuță în orașul Otopeni, pe care au amenajat-o pentru a răspunde tuturor nevoilor, dar pe care, cu regret, au scos-o acum la vânzare.

Pentru partea de amenajare interioară, gazdele au apelat la o mai veche cunoștință de-a lor: designerul Wanda Dinu. Au colaborat și la amenajarea altor case și s-au înțeles de minune, fiind pe aceeași lungime de undă.

IMG_0966
Foto: Iulian Alexandru

„Știam foarte bine ce își doresc, motiv pentru care am demarat repede lucrările. Pentru început, i-am adus proiectului inițial o serie de modificări de compartimentare, cum ar fi transformarea unui dormitor în baie și înglobarea dressingului în dormitorul matrimonial, pentru ca spațiul să răspundă perfect nevoilor beneficiarilor și pentru a obține mai mult spațiu. În ceea ce privește stilul ce definește amenajarea, acesta este unul clasic, cu influențe englezești. Am obținut astfel un interior elegant, ce va rezista cu brio trecerii timpului“, ne-a mărturisit designerul Wanda Dinu.

Text: Georgiana Mitran

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *