Lux desăvârșit, cu accente prețioase

Păstrează eleganța absolută și imprimă bucătăriei un aspect șarmant, de castel franțuzesc, prin alegerea unor detalii rafinate, ce înnobilează fronturile mobilierului și suprafețele murale.

Foto: Innova Interiorism
Foto: Innova Interiorism

Dacă ai ales un decor imperial pentru bucătărie, ține cont în primul rând de detalii și de felul în care acestea se armonizează. De exemplu, un mobilier din lemn masiv vopsit alb care are fronturi decorate elegant cu fine luciri metalice este o declarație absolută de stil și eleganță. Mai mult decât atât, o amenajare de acest tip este pusă în valoare de intervenții similare la nivelul pereților și al pardoselii. Astfel, decorurile murale de inspirație clasică, de tipul stucaturilor pentru tavan, sunt elemente inedite ce ajută la construirea unui ambient de poveste.

Foto: Innova Interiorism
Foto: Innova Interiorism

Un covor pufos, o față de masă dintr-un material prețios și draperiile bogate sunt prezențe obligatorii în acest caz, alături de un candelabru impunător sau de un suport pentru lumânări ieșit din tipare. O idee bună este să alternezi dulapurile închise cu cele deschise, unde poți etala veselă și argintărie elegante, din același registru.

Foto: Innova Interiorism
Foto: Innova Interiorism

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *