(P) De ce să amenajezi cu pardoseli modulare?

În prezent, una din cele mai populare tendințe în amenajări interioare este flexibilitatea pardoselii folosite. Aceasta trebuie să se poată adapta cu ușurință, chiar și în spații de mici dimensiuni, pentru a reflecta un anumit stil și a transmite starea dorită.

Una din cele mai flexibile și creative tipuri de amenajări pentru un spațiu constă în folosirea de pardoseli modulare. Ele sunt o soluție durabilă, adaptabilă și rezistentă datorită materialelor folosite dar și pentru că sunt alcătuite din plăci care pot fi montate într-o gamă variată de combinații, forme și culori.

Spre deosebire de orice alt tip de pardoseală pentru care ai opta (covor, mochetă, parchet, linoleum), pardoselile modulare îți permit să schimbi total aspectul spațiului tău, folosind aceeași pardoseală. Trebuie doar să-ți pui creativitatea la încercare și să aranjezi plăcile după bunul plac. Beneficiezi de libertate creativă, flexibilitate și de o pardoseală rezistentă, care răspunde nevoilor tale.

Tipuri de pardoseli modulare

Specialiștii Dacca mențin o colaborare strânsă cu furnizori pentru fiecare tip de pardoseli modulare, renumite la nivel internațional. Iată care sunt acestea:

#1 Mochetă modulară

Forbo este o companie renumită la nivel internațional pentru inovațiile din domeniul pardoselilor, iar mocheta modulară este un produs recunoscut pentru stilizarea estetică și rezistența la trafic intens:

pardoseli modulare
Tessera Circulate www.forbo.com

Un alt tip de mocheta comerciala modulară deosebită este furnizat de compania Tretford Interland. Această mochetă este realizată din 80% păr natural de capră de Cașmir și 20% lână. Astfel, ea devine o mochetă reciclabilă, naturală, robustă și nu necesită întreținere în timp. Are proprietatea de a îmbunătăți climatul camerei datorită reducerii eficiente a prafului fin din aerul interior:

pardoseli modulare
Tretfort tiles www.wohnenregional.de

Mocheta Incati Shades de la Tapibel e disponibilă într-o gamă variată de colecții și este ideală pentru spațiile cu tranzit intens, precum cele din domeniul HoReCa:

pardoseli modulare
Incati Shades www.incati.be

Flecto Carpets îți pune la dispoziție trei colecții de mochetă modulară, produsă în Danemarca. De remarcat este conceptul colorat și creativ al dalelor folosite, care îți oferă libertatea de a crea efecte interesante vizuale:

Fletco Sebastian Wrong-www.fletcocarpets.com
Fletco Sebastian Wrong www.fletcocarpets.com

#2 Linoleum modular

Un nou produs revoluționar marca Forbo este Marmoleum (linoleum din materiale naturale), disponibil în variată modulară. Este un produs revoluționar, realizat din materiale reciclabile și regenerabile, rezistent la trafic intens și cu proprietăți tehnice impresionante.

E disponibil în peste 60 de combinații de culori și design-uri. Iată trei dintre ele:

marmoleum modular colour-www.forbo.com
Marmoleum modular colour-www.forbo.com
marmoleum modular lines-www.forbo.com
Marmoleum modular lines www.forbo.com
Allura_wood-www.forbo.com
Allura wood www.forbo.com

#3 LVT modular

Atelierele creative de la Forbo au creat o serie de covoare modulare deosebite. Putem remarca modelele marca Allura LVT, compuse dintr-o serie de plăci cu aspect realist de piatră, ceramică și lemn.

LVT provine de la „Luxury Vinyl Tiles” („plăci din vinil de lux”), ceea ce conferă acestor covoare avantajele unui vinil rezistent și o senzație plăcută la atingere. Plăcile Allura LVT se remarcă prin absorbanța fonică, durabilitate și instalare ușoară. Sunt confecționate din materiale 100% reciclabile.

Allura form diamond-www.forbo.com
Allura form diamond www.forbo.com
Allura_wood-www.forbo.com
Allura wood www.forbo.com

#4 Flotex modular

Flotex este una din cele mai originale și performante pardoseli de la Forbo Flooring Systems. Pentru o mai mare flexibilitate, e disponibil și în varianta modulară. Este o pardoseală excelentă pentru a fi folosită în medii comerciale, educaționale dar și în domeniul HoReCa și în retail.

Orice spațiu capătă nuanțe unice și încântă orice privire prin intermediul acestor colecții marca Forbo! Convinge-te și tu:

Flotex Linear Cirrus-www.forbo.com
Flotex Linear Cirrus www.forbo.com

#5 PVC modular

Pardoselile din PVC au un aspect plăcut, sunt foarte rezistente, ușor de curățat și își păstrează igiena, fiind ideale pentru spațiile medicale precum spitale, clinici, cabinete, farmacii sau orice spații unde se pune accent pe aceste beneficii.

Există mai multe tipuri de PVC modular, dintre care putem menționa:

Plăcile cu aspect ceramic colorate de la R-Tek:

Rtek comercial-httpwww.r-tekmanufacturingltd.com
Rtek comercial www.r-tekmanufacturingltd.com
Rtekindustrial-httpwww.r-tekmanufacturingltd.com
Rtekindustrial www.r-tekmanufacturingltd.com

Plăcile versatile de PVC împletit, disponibil în 6 forme diferite, de la Bolon Studio:

Bolon Studio Triangle-site-httpwww.ronverduijn.nl
Bolon Studio Triangle httpwww.ronverduijn.nl

Plăcile din colecțiile Allura Flex și Allura Colour de la Forbo sunt de calitate superioară, realizate pentru a putea fi montate chiar și de persoane nespecializate:

Allura_Flex_1679_www.forbo.com
Allura Flex 1679 www.forbo.com

Indiferent ce tip de pardoseală modulară ai alege pentru spațiul tău, poți contacta echipa de profesioniști Dacca și vei avea parte de soluția completă pentru amenajarea spațiului tău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *