(P) Uși de sticlă pentru case cu personalitate

usi de sticla

Ușile sunt unele dintre cele mai importante elemente ale unei case și este important să fie atât practice, cât și frumoase. Fie că este vorba de cele de interior sau cele de exterior, în alegerea lor trebuie să se țină cont de numeroase aspecte, cum ar fi dimensiunile, designul, finisajele și culorile, durata de viață și materialul din care sunt create.

Toate condițiile necesare obținerii unor rezultate excelente sunt îndeplinite de către ușile din sticlă. Acestea sunt ușor de folosit și întreținut, sunt rezistente și au durată de viață mare, iar în ceea ce privește aspectul, ele contribuie la crearea unei atmosfere frumoase și se integrează perfect în orice decor.

Motive pentru care să alegi uși de sticlă pentru interior

Fie că este vorba de bucătărie, dormitor sau cabina de duș, o ușă din sticlă va contribui la crearea unei atmosfere unice și va face ca întreaga locuință să reflecte personalitatea proprietarului.

Ușile din sticlă:

  1. Se întrețin foarte ușor

Zvonurile cum că ușile din sticlă sunt complicate din punct de vedere al întreținerii sunt false. Într-adevăr, ușile transparente din sticlă primesc mult mai repede amprentele proprietarilor însă acestea pot fi ușor îndepărtate cu ajutorul produselor speciale. În plus, există și modele opace care oferă același aspect elegant și nu necesită curățare frecventă.

  1. Lasă lumina să pătrundă din plin

Tradiționalele uși din lemn închid parcă încăperile în care sunt amplasate și dau senzația unui loc mult mai mic. Spre deosebire de ele, cele din sticlă lasă lumina să pătrundă din plin, creând un spațiu fluid și o ambianță aerisită și deschisă. Pentru persoanele care pun mare preț pe intimitate, există modele care respectă spațiul privat însă oferă aceleași rezultate – mai multă lumină în încăperea gazdă.

  1. Sunt rezistente și durabile

Majoritatea modelelor de uși de sticlă de pe piață sunt fabricate din sticlă securizată. Procesul prin care trece materia primă oferă produsului finit o rezistență deosebită și o durată de viață cu mult mai mare decât cea o ușilor de lemn, de exemplu.

  1. Pot fi montate și în baie

Fiind proiectate să reziste atât la șocuri, cât și la umiditate și diferențe de temperatură, ușile de sticlă se potrivesc perfect băilor moderne unde vor contribui la crearea unui spațiu curat și elegant.

  1. Se integrează ușor în orice tip de design de interior

Sticla înfrumusețează orice spațiu, oferindu-o eleganță și rafinament. Datorită faptului că ușile din sticlă se găsesc în mai multe modele, ele se adaptează în orice locuință, indiferent de stilul abordat sau de culorile existente.

Tipuri de uși din sticlă

În funcție de mod de deschidere, model, rezistență și opacitate, se cunosc mai multe tipuri de uși din sticlă. Astfel, dintre acestea:

  • Uși din sticlă pentru duș – Pot fi tratate anticalcar, ultraclare, colorate sau din oglindă securizabilă, balamalele fiind special concepute pentru încăperi cu umiditate crescută.
  • Uși din sticlă glisante – Datorită șinei de culisare ele pot fi montate ușor direct pe perete, sunt silențioase și ajută proprietarul să facă economie de spațiu și să se bucure de un aspect desăvârșit în același timp.
  • Uși din sticlă printate ceramic – Sunt acele uși care, prin designul lor unic, oferă un look deosebit încăperilor în care sunt montate. Tehnica de printare este o notate în domeniu și face ca acest model să fie foarte aproape de perfecțiune.
  • Uși din sticlă cu toc – Sunt asemănătoare ca mod de deschidere celor clasice însă oferă aspectul proaspăt de care o casă modernă are nevoie și sunt foarte ușor de curățat.

Rom Decor – o diversitate de modele de uși din sticlă de înaltă calitate

Rom Decor, unul dintre cei mai mari furnizori PORTA DOORS din România, oferă clienților produse și servicii de calitate premium. Pe rom-decor.ro se găsesc o varietate de modele de uși, ferestre și sisteme de închideri terasă, special concepute pentru a face față cu succes cerințelor exigente ale celor ce doresc să se bucure de o locuință frumoasă și elegantă.

Ușile din sticlă din catalogul Rom Decor sunt confecționate din sticlă securizată, material de 4-5 ori mai rezistent față de sticla tradițională și ușor de întreținut. Compania pune la dispoziție clienților servicii de măsurătoare și de montaj, precum și de consiliere în ceea ce privește alegerea tipului de ușă potrivit. Prețul unei uși din sticlă este accesibil, diferind în funcție de model și dimensiuni, iar aspectul deosebit reflectă calitate și bun gust, fiind potrivit oricărui stil de design de interior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *