Piese iconice într-un interior contemporan

Ap-Baneasa41
Foto: Lemon Design

Printre motivele cu care Bucureștiul se mândrește că a intrat în rândul capitalelor cosmopolite se numără și un ansamblu rezidențial ce a captat atenția arhitecților prin conceptul inovator de urban townhouse.

Amplasarea fericită a complexului de locuințe de lux Madrigalului Residence pe malul lacului Băneasa a constituit pentru dezvoltatorul One United Properties (www.oneunited.ro) un atu în plus pentru a duce acest bussines către succes. Din experiențele anterioare, dezvoltatorii au înțeles că luxul nu este un cumul de elemente supuse hazardului, ci o armonizare perfectă între standard și ofertă. Astfel se explică nivelul ce nu lasă loc de compromis al celor 14 apartamente din Madrigalului Residence.

De amenajările interioare s-a ocupat echipa de designeri de la Lemon Interior Design, care a gândit compoziții trendy, ce pot rivaliza cu orice amenajare de top din lume. Pentru aceasta, ei s-au axat pe piese de design lansate recent de branduri a căror faimă îndelungată este o confirmare nu doar a formelor îmbietoare, ci mai ales a calității. Am recunoscut aici canapeaua Chester Moon, de la Baxter, al cărei preț este 13.590 euro, și setul de măsuțe Cairo (de la același brand), ce poate fi achiziționat la prețul de 2.126 euro. De efect sunt și piesele de la brandul Gervasoni: masa Brick (4.199 euro) și decorurile artistice fixate pe perete (2.566 euro/compoziție). Pentru cunoscătorii din domeniu, numele Doimo Cucine este sinonim cu excelența în producerea de mobilier pentru bucătării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *