Refugiul ideal în zilele reci de iarnă

Edith_1_print
Foto: Green Gate

Dormitorul este camera în care petrecem o mare parte a timpului și locul unde relaxarea ar trebui să fie la ea acasă. O atmosferă liniștită poți crea folosind culori neutre, ce se profilează pe un fundalul aerisit. Câteva decorațiuni cu șarm feminin vor conferi un plus de farmec.

Piesele vintage sunt elemente-cheie într-un decor cu influențe ro­man­tice. Iar dacă te bucuri de o casă cu patină istorică, subliniază-i frumusețea și amenajează cadre interesante, precum nișa cochetă din dreptul ferestrei, ce servește totodată și ca spațiu de depozitare. Păstrează specificul amenajării și completează decorul cu o dușumea în tonuri calde, de miere.

Edith_3_print
Foto: Green Gate

Nuanțele luminoase de crem sau gri stabilesc un fundal unitar: dacă pereții continuă în aceeași culoare, senzația de spațiu și lumină va fi amplificată. O piesă extravagantă, precum o noptieră capitonată, cu finisaj lucios, a cărei formă amintește de valizele de odinioară, este un element de contrast, ce balansează compoziția. Tabloul cu inserții de foiță aurie conferă o notă prețioasă unei compoziții degajate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *