Șarm frantuzesc ridicat la rang de artă

IMG_8589
Foto: Burda Romania

Fiecare amenajare poate reprezenta pentru un designer fie cea mai importantă lucrare, fie cel mai ambițios proiect, fie un demers sinuos. Însă acest cămin înseamnă pentru designerul Martine Claessens spațiul în care ar putea locui cu plăcere.

A fost una dintre cele mai așteptate ședințe foto pentru echipa Casa lux, căci nu de foarte multe ori designerii sunt atât de entuziasmați precum au fost de această dată. Am fost curioasă să aflu care este motivul acestei efervescențe, am crezut într-o primă fază că este vorba de un proiect elitist, în care se regăsesc branduri de prestigiu din Franța și alte țări din Europa.

Ce-i drept, nu m-am înșelat, însă amenajarea s-a dovedit a fi mult mai mult decât o ingenioasă alăturare de piese de mobilier de top. Locuința aparține unei tinere familii de intelectuali, fini cunoscători ai tendințelor din domeniul designului interior. Tocmai pentru că erau la curent cu noutățile din acest univers spectaculos și pentru că știau care sunt punctele forte ale diverselor stiluri de amenajări interioare, nu le-a fost foarte greu să-i explice, în amănunt, designerului Martine Claessens cum își doresc să fie căminul lor.

Pentru mai multe detalii, urmărește ediția tipărită a revistei Casa Lux nr.7/2013!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *