Un dining cu decor princiar

Un dining cu decor princiar – Bucură-te de șarmul etern al unui decor în stil clasic într-un living amenajat cu mult rafinament și cu atenție la detalii. Am selectat pentru tine câteva obiecte potrivite chiar și pentru un spațiu mai restrâns, care pot imprima o ambianță stilată și degajată deopotrivă. Ia-le în calcul dacă dorești să compui un decor princiar în diningul din locuința ta.

Citește și Dining clasic în interpretare de senzație

1.ALEGE UN TAPET pe măsura stilului rafinat al întregii amenajări – opulent, somptuos și artistic. O opțiune ar putea fi tapetul din imagine, de la de Gournay. Este disponibil sub formă de panouri din hârtie sau mătase, pictate manual, cu dimensiuni de 213 x 90 cm, prin La Maison.

Dining cu decor princiar
Tapet din colecțiile de Gournay. Foto: La Maison

2.ORIGINAL – Bufet chic, realizat din lemn masiv, placat cu oglinzi venețiene. L 105 x l 51 x h 100 cm. Disponibil pe www.iloveshopping.ro

Dining cu decor princiar
Bufet din lemn, cu oglinzi venețiene. Foto: www.iloveshopping.ro

3.IMPOZANT. Scaun din lemn masiv, pentru o compoziție de dining, din colecția Directoire, brand Grange. L 61,5 x l 61 x h 93 cm.. De la La Maison.

Dining cu decor princiar
Scaun din colecția 
Directoire – brand Grange. Foto: La Maison

Citește și Clasic și contemporan, cu detalii feminine.
4.DIAFANĂ – vază din semicristal, brand Villeroy & Boch, colecția Signature. Diametru 19/25/32 cm. Dacă îți place, o găseși la magazinul My House.

Dining cu decor princiar
Vază din colecția Signature – brand Villeroy & Boch. Foto: My House

5. ELEGANTĂ. Lustră Twist White, cu structură metalică și zece brațe pentru corpuri de iluminat. Diametru 83 x h 120 cm. De la Mobexpert.

Dining cu decor princiar
Lustră Twist White. Foto: Mobexpert

Citește și Influențe clasice și nuanțe pastelate.

Articol preluat din revista Casa Lux, nr. 1/2016.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *