A apărut Casa Lux, ediția de mai

Luna aceasta am fost călători și am strâns impresii interesante, noi și frumoase pentru voi. Nu puteam lipsi de la Milano, unde marii creatori și brandurile de renume și-au lansat colecțiile pentru sezonul următor. La Frankfurt a avut loc de curând ISH 2019 cel mai mare târg de sanitare, tehnologii inovative în domeniul apei și al energiilor nepoluante.

Dintre modelele desprinse parcă din viitor ne-a atras atenția bateria creată cu ajutorul unei imprimante 3D, în al cărei design am descoperit un joc ingenios de transparențe și de unghiuri, datorat laturilor minimal trasate.

Periplul nostru prin Europa nu se oprește aici, căci am fost invitați să descoperim superba priveliște asupra Romei, dintr-un apartament amenajat de designerul Maurizio Giovannoni.

Iar Irina Radu ne-a readus pe meleagurile noastre prin intermediul unei lucrări  din București, în care albastrul regal  a fost alegerea sa rafinată.

Le Corbusier spunea că „Arhitectura este o artă, un fenomen emoțional, în afara problemelor de construcție și dincolo de ele“,  iar cuvintele sale definesc proiectul propus de echipa CraftHouse, pentru care problemele ridicate de un teren în pantă au fost o provocare.

Text: Mariana Nicolae

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *