A apărut CASA LUX, ediția de aprilie

A apărut CASA LUX, ediția de aprilie. Iată câteva articole interesante!

Un concept de design pretențios presupune alegerea unor materiale de calitate pentru finisaje. Un exemplu reușit îl oferă o locuință din Capitală ce poartă semnătura arhitectului Eduard Baicu. Placările de marmură sunt alternate cu cele din lemn sau onix, iar jocul de linii și volume conferă dinamism spațiului.

Foto: Sorin Iacob

În Mallorca, un apartament a fost amenajat de echipa de designeri condusă de Christine Leja în stilul hollywoodian al anilor ’50, cu multe elemente luxoase și având o atmosferă solară.

Foto: Bconnected Living Concepts

Într-una dintre cele mai frumoase clădiri din Barcelona, detaliile arhitecturale vechi au fost îmbinate perfect cu piese de design de top amplasate pe un fundal cu note industriale și intervenții retro.

Foto: Bonavista Developments/Bonavistadev.com

La București, arhitectul Mihail Neagu a reușit să contureze un ambient primitor, în care fiecare spațiu al micuțului apartament de trei camere să fie rezultatul simbiozei dintre forță și simplitate. Arhitectul a folosit laitmotivul formelor repetitive pentru a conferi unicitate decorului, la care a adăugat culoare și un interesant joc de lumini, ce delimitează zonele cu funcționalități diferite.

Foto: Sorin Iacob

Capitolul special, plin de sugestii inedite, te va ajuta să îți creezi cel mai frumos decor de Paște.

Foto: Yankee Land

Text: Cristina Stoica, redactor-șef revista CASA LUX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.