A apărut CASA LUX, ediția de august

Styling: Mariana Nicolae, Foto: Sorin Iacob

A apărut CASA LUX, ediția de august

Foto: www.vivre.ro

Am păstrat din nostalgia celei mai recente vacanțe, petrecută în Anglia, și deja facem noi planuri de voiaj. Te invităm să descoperim împreună lumea prin intermediul paginilor din capitolul special, dedicat călătoriilor. În două zone superbe ale țării, la Agigea și la Brașov, am fotografiat două apartamente cu stiluri diferite, dar îmbietoare: scandinav și dramatic.

Foto: Andrei Mărgulescu

De o ambianță mereu estivală se bucură și un tânăr din București care, împreună cu echipa La Maison, a dus la bun sfârșit o amenajare exotică, dominată de culori electrizante.

Foto: Sorin Iacob

Dacă vrei să te înconjori și tu de un decor exuberant și solar, îți propunem să treci pe lista de cumpărături piese cu note fresh, inspirate din roadele verii, și mobilier din împletituri.

Foto: www.kennethcobonpue.com

Chiar și în camera celui mic se pot regăsi elemente grafice care să ducă cu gândul la vară, soare și relaxare.

Foto: de Gournay (www.degournay.com)

Este o lună toridă, în care vrem să ne bucurăm de o briză răcoroasă. De aceea îți sugerăm să folosești în baie dotări sanitare multifuncționale, care au marele avantaj că pot transforma orice încăpere într-un spa.

Foto: Grohe

La exterior, un iaz frumos amenajat va fi locul favorit de petrecere a timpului liber în compania familiei și a prietenilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.