A apărut Casa lux, ediția de decembrie!

A apărut Casa lux, ediția de decembrie! Iată și câteva articole interesante care te vor captiva. Așadar ia loc în fotoliul preferat cu un ceai fierbinte și descoperă ce subiecte ți-am pregătit!

Fiindcă sărbătorile de iarnă bat la ușă, îți propunem un decor relaxant, în care să petreci cât mai multe ore împreună cu cei dragi. Mult lemn, textile moi în culori calde și decorațiunile tale preferate te vor ajuta să compui o atmosferă primitoare.

Foto: Bloomingville

Am adunat în capitolul special un evantai bogat de idei pentru toate gusturile: scenarii ambientale inspirate din natură, ornamente suspendate sau dispuse pe pardoseală ori pe pervaz, sugestii pentru aranjarea mesei de Crăciun, variante la clasicul brad, cele mai frumoase platouri pentru specialități apetisante, sfeșnice cu design aparte și multe alte sugestii ce abia așteaptă să fie descoperite.

Foto Connox
Foto: Rosenthal

 

Foto: IB Laursen

De la târgul internațional Christmasworld poți afli cele mai noi tendințe în materie de decorațiuni festive. Dacă îți plac amenajările îndrăznețe și totodată elegante, îți propunem combinația negru, alb și auriu, înnobilată de materiale scumpe, precum catifeaua, porțelanuri și tacâmuri alese și cristale strălucitoare.

Foto Hübsch

Apelează la lumini ambientale discrete și la lumina lumânărilor și vei conferi un aer romantic aranjamentului. Îți dorim multă inspirație în proiectele tale, Crăciun fericit și un An Nou cu multe realizări și bucurii!

Text: Cristina Stoica, redactor-șef, revista CASA LUX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *