A apărut CASA LUX, ediția de februarie

A apărut CASA LUX, ediția de februarie. Iată ce puteți citi în acest număr

Un spațiu amplu oferă garanția unei ambientări reușite doar dacă se respectă anumite reguli estetice. Un apartament de mari dimensiuni din București a fost reconfigurat de arhitecta Raluca Dofin, care a îmbinat elemente stilistice din registre diferite.

Foto: Dofininteriors

Tot la București te invităm să admiri un penthouse transformat de arhitecta Lydia Dalentza într-o locuință elegantă, cu intervenții cosmopolite pline de savoare.

Rămânem în Capitală pentru a vedea cum stilul modern se combină armonios cu cel nordic. Designerul Ana Coralevici a preluat o casă la gri și a intervenit cu recompartimentări, instalații sanitare și proiectul electric. A folosit lemn și marmură și a recurs la contrastul alb-negru. A rezultat un interior cu look unitar și aerisit.

Foto: Andrei Tudoran

O alăturare fermecătoare între vechi și nou găsim în amenajarea designerului Victoria Yakusha. Fiindcă proprietarii apartamentului din Kiev și-au dorit o atmosferă primitoare, designerul a apelat la tehnici de finisare tradiționale (întâlnite de exemplu la peretele din living), pe care le-a folosit într-un context modern.

Foto: Anatoliy Kostyuchok

Cu idei noi te va încânta capitolul special, din care vei afla cum se pun în valoare materiale precum metalul, plasticul, sticla sau pluta.

Text: Cristina Stoica, redactor-șef, revista CASA LUX

2 thoughts on “A apărut CASA LUX, ediția de februarie

  1. Buna ziua! S-a ivit o greseala in acest articol, si anume ati atribuit fotografiile dintr-un proiect arhitectei si nu fotografului (atat digital, precum si in print). Nu exista nici un numar de contact, iar pe pagina de facebook si pe alte emailuri nu raspundeti.
    Va rog sa-mi furnizati o adresa de email sau un nr de telefon pentru a discuta despre aceasta greseala si ce solutii exista.
    Multumesc

    1. Buna ziua, am corectat greseala. Chiar acum m-a sunat colega mea, Georgiana Mitran, care a redactat articolul si mi-a spus ca sursa foto a fost indicata chiar de catre Ana Coralevici. Ne pare rau pentru acest incident. Cu stima, Cristina Stoica, redactor-sef, revista Casa lux

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.