A apărut Casa lux, ediția de februarie

Creatoarea de modă Vera Wang spunea: „Dormitorul este sanctuarul meu. Este ca un refugiu și aici creez o bună parte dintre modelele mele – cel puțin conceptual, dacă nu la propriu”. Dormitorul ca oază de relaxare – într-adevăr, designerii din toată lumea acordă din ce în ce mai multă atenție acestui spațiu. În ce stil îl decorăm, ce piese de mobilier, culori și texturi alegem, cum îl scoatem din anonimat? La aceste întrebări încearcă să răspundă capitolul nostru special.

Foto: Bonaldo

Câți cititori, atâtea preferințe. Pornind de la această idee, am încercat să adunăm în paginile revistei locuințe cât mai diverse, pe placul tuturor. Descoperă un cămin în stil clasic atemporal, renovat de echipa La Maison, și un apartament tineresc, ce poartă semnătura arhitectului Petru Darida, de la Outbox Studio.

Foto: Sorin Iacob
Foto: Sorin Iacob

 

Află de la designerul Georgiana Ursache cum se poate ambienta un apartament destinat închirierii în regim hotelier și pășește pragul unei locuințe din Moscova amenajate de designerul Veronica Sudnikova. Te vor surprinde piesele de design distribuite atent, conceptul de fluiditate realizat printr-o cromatică luminoasă și unitară, intervențiile moderne și întregul decor, ce face trimitere la natură.

Foto: Sorin Iacob
Foto: Sergey Ananyev/Project Birds

Text: Cristina Stoica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *