A apărut Casa lux, ediția de ianuarie!

Casa lux, editia de ianuarieA apărut Casa lux, ediția de ianuarie!

Primul număr din noul an vine cu articole incitante, care te vor inspira în proiectele tale. Află cum o clădire istorică din București a fost recompartimentată și ambientată de arhitecta Rucsandra Popescu în doar opt luni pline de provocări! Ea a creat un decor modern seducător, ce va contrasta cu fațadele care urmează să fie refăcute după mulajele existente. Iată unul dintre puținele exemple ce vorbesc despre păstrarea valorilor autentice!

Decor modern semineu
Foto: Wright Design
Decor modern masa
Foto: Wright Design
Decor modern baie
Foto: Wright Design

Un spectaculos mix de stiluri, culori și materiale, orchestrat de arhitectul Oleg Klodt, vei găsi într-un apartament de 250 mp situat într-un cartier de lux din Moscova.

Mix de stiluri dormitor
Foto: Sergey Ananyev
Mix de stiluri baie
Foto: Sergey Ananyev

De aici, călătoria ne poartă la Chicago, unde designerul Donna Hall a imaginat o sinteză fermecătoare între clasicismul european și modernismul american.

Modernism american living
Foto: Nick Novelli
Modernism american dormitor
Foto: Nick Novelli
Modernism american dining
Foto: Nick Novelli

Ultima destinație propusă este pitoreasca stațiune elvețiană Gstaad. Integrată perfect în natură, o casă de vacanță construită în spiritul chaleturilor caracteristice zonei te invită să îi treci pragul. Vei descoperi un interior eclectic susținut de mobilier și accesorii din colecții contemporane și vintage adunate din toată lumea. O casă în care oricine și-ar dori să stea!

Cabana Gstaad living
Foto: Plusdesign
Cabana Gstaad
Foto: Plusdesign
Cabana Gstaad bucatarie
Foto: Plusdesign

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *