A apărut Casa lux, ediția de iulie

A apărut Casa lux, ediția de iulie! Iată câteva subiecte incintante care așteaptă să fie descoperite.

Nu știi în ce stil să-ți amenajezi locuința? Gândește-te la cum te îmbraci și ce culori preferi și vei găsi soluția! Așa a procedat și designerul Martine Claessens când a văzut rochia în culori pastelate și geanta cu imprimeu floral ale doamnei a cărei casă urma să fie ambientată. A rezultat un spațiu primitor și cald, cu accente vintage, în care domină culori luminoase, de vară.

Foto: Sorin Iacob

Nuanțe estivale se regăsesc și în impozantul penthouse de la Cannes, ce poartă semnătura designerului Stéphanie Coutas. Albastrul în diferite variante, ivoriu, mov și champagne sunt laitmotivele spectaculosului interior de pe Riviera, cu aer glam și finisaje nobile, precum marmura, alabastrul sau apatitul. Mobilierul, decorațiunile și acesoriile provin de la branduri celebre, ca Tom Dixon, Eichholtz, Molteni sau Dedar.

Foto: www.stephaniecoutas.com
Foto: www.stephaniecoutas.com

Îți mai propunem un apartament din București, amenajat de designerul Ana Coralevici. Atmosfera lejeră, tușele industriale și accentele de culoare ce pigmentează un fundal neutru sunt atuurile acestui proiect.

Foto: Sorin Iacob

Foarte practic și cu aer industrial a gândit designerul Bogdan Bănică conceptul unui apartament din Băneasa. Fiecare centimentru pătrat a fost valorificat cu succes, un principiu la care ține tânărul designer.

Foto: Sorin Iacob

Text: Cristina Stoica, redactor-șef revista Casa lux

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.