A apărut Casa lux, ediția de iulie

Casa lux_ediția de iulie

A apărut Casa lux, ediția de iulie! Vei găsi în paginile revistei multe noutăți din lumea designului și amenajărilor interioare. Vino cu noi la São Paulo și viziteză un apartament ambientat de arhitectul și designerul Diego Revollo. Te va uimi modalitatea în care a placat pereții și tavanul (!) bucătăriei și a livingului cu ceramică imprimată digital. Printul geometric al plăcilor este de mare efect! În apartamentul orchestrat în nuanțe discrete de gri vei recunoaște multe piese icon de la branduri și creatori celebri, precum Konstantin Grcic, Charles & Ray Eames, Artemide, Vitra sau Diesel.

Apartament_Diego Revollo
Foto: Alain Brugier

Nu mai puțin fermecător este și apartamentul parizian ce poartă semnătura faimosului creator de concepte interioare Gérard Faivre. Situat într-o clădire construită la 1880 și ocupând un etaj întreg, spațiul se remarcă prin păstrarea elementelor arhitecturale originale și prin culorile reprezentative ale epocii, auriu, verde și portocaliu, pe care le regăsim într-un decor suprinzător de modern.

Foto: Mathieu Fiol
Foto: Mathieu Fiol

Din Paris plecăm spre Micul Paris, cum se numea Bucureștiul de altădată, ca să vizităm un studio de rochii și accesorii pentru mirese. Designerul Anda Roman a imaginat un decor pur, suav și rafinat.

Foto: Sorin Iacob
Foto: Sorin Iacob

Și pentru că vara este anotimpul vacanței și al experiențelor de neuitat, în revista Casa lux, ediția de iulie îți prezetăm în capitolul special hoteluri boutique din toată lumea, care te vor îndemna la reverie și la noi proiecte personale.

Foto: Design Hotels
Foto: Design Hotels

 

Nu rata revista Casa lux, ediția de iulie. O găsești la toate chioșcurile de difuzare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.