A apărut Casa lux, ediția de iunie!

A apărut Casa lux, ediția de iunie! Este acum la toate chioșcurile de difuzare ale presei. Iată ce poți citi în ediția de iunie.

Soluții tehnice de excepție, un proiect electric semiindustrial și trei linii de internet. Este vorba de un sediu de birouri modern? Nicidecum, ci de un apartament desfășurat pe două niveluri, care a fost renovat și ambientat spectaculos de Luciana Georgescu, de la SpotOnDesign.

Foto: Sorin Iacob

Dacă acest spațiu este dominat de culori calde și neutre, locuința din Moscova, al cărei proiect este semnat de Nadya Zotova,  surprinde prin alăturarea curajoasă a unui albastru electric și galben solar. Note Art Déco și obiecte cu aspect retro conferă apartamentului un look inedit.

Foto: Enjoy Home Studio

În tușe masculine a fost creionat loftul industrial din São Paulo. Arhitectul și designerul Diego Revollo a știu să echilibreze perfect accentele sobre și reci, căldura lemnului tropical și petele de culoare.

Foto: Alain Brugier

În doar trei luni, arhitecții de la Outbox Studio au remodelat o casă construită într-o zonă liniștită din Pipera. În plus, au rezolvat și probleme de termo- și hidroizolație. A rezultat un spațiu primitor cu aer nordic, în care proprietarii se simt foarte bine.

Foto: Sorin Iacob

La Veneția, Casa Flora își așteaptă musafirii cu ușile deschise. Elegantul boutique hotel a fost conceput sub forma unui concept store, fiecare piesă expusă putând fi achiziționată online.

Foto: Valentina Sommariva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *