A apărut Casa lux, ediția de mai

A apărut Casa lux, ediția de mai! O poți cumpăra de la toate chioșcurile de difuzare a presei.

Un vis frumos transpus în realitate! Așa se poate descrie pe scurt casa interbelică situată într-un elegant cartier bucureștean, care a fost ambientată de echipa La Maison.

Foto: Sorin Iacob

Melanjul dintre nou și vintage și piesele de mobilier aparținând unor branduri de top te cuceresc imediat. Cunoscutul designer Kelly Hoppen știe să capteze atenția prin stilul său inconfundabil, combinând liniile clare ale esteticii asiatice cu opulența texturilor Europei de Vest, totul pe un fundal de tonuri neutre. Vei avea privilegiul să-i vizitezi căminul, amenajat într-o fostă casă de licitație din Londra.

Foto: www.kellyhoppeninteriors.com

Designerul Alice Ignatiadis a optat pentru un look nordic cu intervenții ludice când a amenajat casa cântăreței Corina Bud. Nuanțele pastelate înviorate de galben sau turcoaz, mobilierul practic și finisajele de bună calitate alcătuiesc un decor relaxat și proaspăt.

Foto: Sorin Iacob

O familie de bucureșteni s-a retras lângă Câmpina, în casa construită de ei și amenajată de fiica lor, designerul Alexandra Henry. A rezultat un interior cu adevărat homey, pe care te invităm să-l decoperi!

Foto: Cosmin Dragomir

Pentru cei care vor să-și construiască sau să-și renoveze casa de vacanță am adunat în paginile capitolului  special al revistei Casa lux un repertoriu bogat de idei originale.

Foto: house doctor/en.housedoctor/dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *