A apărut CASA LUX, ediția de martie

A apărut CASA LUX, ediția de martie! Iată ce puteți citi în paginile ei:

Ultraviolet este culoarea anului 2018, a anunțat Institutul Pantone. Dacă în modă ne imaginăm ușor opțiunea pentru această nuanță, în amenajările interioare suntem mai reținuți în folosirea ei. Totuși, atunci când este dozat corect, violetul dă bine chiar și într-o locuință. Proiectul semnat de arhitectul Sergiu Califar te va convinge în acest sens. Un perete întreg al unui living a fost placat cu profile șic de culoare mov.

Foto: Iulian Iacob

Echipa de la Miso Architects, în schimb, propune un interior modern, cu tușe clasice și note baroce, în care accentele de magenta și verde-smarald înviorează decorul.

Foto: Alexandru Drăgoi

Un aer plin de prospețime degajă și amenajarea designerului Luciana Georgescu. Patternuri geometrice alternează cu nuanțe puternice într-un joc subtil, fără a încărca vizual spațiul.

Foto: Sorin Iacob

Idei noi și originale promite și capitolul special, dedicat pardoselilor, deloc de neglijat într-o configurare ambientală. Ai la dispoziție un evantai bogat de materiale, de la vopsele epoxidice la plută, parchet imprimat cu modele sau placări din piatră.

Foto: Peronda

Vrei să știi care sunt ultimele tendințe în amenajările interioare? Vei găsi informații interesante de la recenta ediție a renumitului târg internațional de mobilă de la Köln.

Foto: Petite Friture

Text: Cristina Stoica, redactor-șef revista CASA LUX

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.