A apărut Casa lux, ediția de martie

Minimalismul rece, care ani de zile a dominat scena home & deco, a fost detronat. Acesta este mesajul târgului internațional imm cologne. Au revenit în forță materiale moi, precum catifeaua, plușul și lâna, texturile luxuriante, covoarele, perdelele și draperiile. Și fiindcă nimic nu este mai ușor decât să schimbi aspectul casei cu ajutorul drapajelor, am adunat în capitolul special o gamă întreagă de sugestii inedite.

Foto: Designers Guild

Inspirație vei găsi și din apartamentele și casele prezentate. Echipa de designeri de la Gavia Concept a renovat un apartament din București ce surprinde prin prospețime și aerul primitor, iar designerul Ana Coralevici a ambientat un showroom într-o manieră lejeră, care să fie pe gustul tuturor.

Foto: Sorin Iacob

 

Foto: Sorin Iacob

Cu un concept eclectic pentru un client cu spirit artistic surprinde designerul Nika Vorotynstseva, combinând culori deschise și finisaje grafice vibrante.

Foto: Nika Vorotyntseva

Piese de mobilier iconice, o arhitectură de clasă și o perspectivă spectaculoasă asupra Genevei – așa se poate descrie pe scurt proiectul Elle Maison, al celor de la Damilanostudio Architects. Este o construcție distribuită pe trei niveluri cu suprafețe mari vitrate, ce lasă priveliștea liberă spre un decor de vis.

Foto: Andrea Martiradonna

Text: Cristina Stoica, redactor-șef, revista Casa lux

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *