A apărut Casa lux, ediția de noiembrie

A apărut Casa lux, ediția de noiembrie. Iată ce subiecte incitante așteaptă să fie descoperite în revistă!

Gustul românilor în materie de amenajări interioare s-a schimbat mult. Dacă nimeni nu părea să agreeze stilul industrial acum câțiva ani, în prezent din ce în ce mai multă lume îl aprobă, ba chiar și-l dorește în propriul cămin. Un exemplu reușit este apartamentul din București ambientat de designerul Alexandra Zamfirescu. Aerul frust este încălzit de intervenții ludice, pline de culoare.

Foto: Arthur Țințu

La polul opus, o locuință din Moscova atrage atenția prin luxul opulent combinat de designerul Ekaterina Lashmanova cu multă îndrăzneală estetică, susținută de extravagantele piese de mobilier ale brandului portughez Boca do Lobo. Notele de glamour sunt ținute în frâu printr-o atentă coordonare a detaliilor.

Foto: Boca do Lobo

O îmbinare fermecătoare între vechi și nou întâlnim în locuința din Kiev semnată de designerul Alena Makagon, care prin elemente decorative dramatice a conferit spectaculozitate ambientului.

Foto: www.elenamakagon.com

Ne place să petrecem cât mai mult timp în bucătărie cu familia sau cu prietenii. Grație noilor dotări tehnice, gătitul nu mai este o corvoadă, ci devine o adevărată plăcere, pentru unii chiar un hobby. De aceea am strâns în capitolul special cât mai multe sugestii legate de bucătăria modernă.

Foto: Lithos Design

Viena este frumoasă tot timpul anului, însă în perioada ajunului de Crăciun parcă este mai romantică decât oricând. Descoperă piețele de Crăciun vieneze, cafenelele cu parfum de altă dată, restaurantele cu specialități locale și internaționale preparate de chefi celebri și magazinele luxoase!

Foto: Cristina Stoica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *