A apărut Casa lux, ediția de noiembrie

Casa lux, editia de noiembrie

Amenajări reușite se pot realiza și în spații mici. O dovedește apartamentul interbelic din București, transformat de arhitectul Mihail Neagu într-un cămin cosy și tineresc. Provocarea a fost mare, fiindcă apartamentul era într-o stare deplorabilă atunci când l-a cumpărat. Dar Mihail nu s-a descurajat și a reușit să transforme în obiecte inedite chiar și lucrurile ce ar fi trebuit mascate.

Apartament Mihail Neagu
Foto: Sorin Iacob

La polul opus îți prezentăm un apartament de 350 mp din São Paulo.Arhitectul și designerul Diego Revollo alătură, pe un fundal de nuanțe neutre și materiale nobile, mobilier clasic și piese de referință ale unor designeri de top, precum Philippe Starck. Rezultatul este întotdeauna un decor echilibrat, niciodată ostentativ sau epatant, ci rafinat și nobil.

Apatmanet Diego Revollo
Foto: Alain Brugier

Și pentru că vrem să prezentăm amenajări pe gustul tuturor, te invităm să vizitezi o vilă victoriană din West Sussex, Marea Britanie. Întâlnim aici opere de artă alături de obiecte cu valoare sentimentală, cuverturi și perne în culori aprinse, conceptul ambiental fiind puternic influențat de o călătorie a proprietarei în Indonezia. Inima casei este bucătăria, unde se adună toată familia.

Vila victoriana
Foto: Robert Sanderson/Narratvies

Nu rata capitolul nostru special despre lumină!

Lampadar Chantal
Foto: PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *