A apărut Casa lux, ediția de septembrie

A apărut Casa lux, ediția de septembrie!

O adevărată provocare a fost pentru designerul Alice Ignatiadis conceptul ambiental al unei vile din Corbeanca. Cu un buget limitat, Alice a reușit să transpună în realitate visul proprietarilor, o casă cu atmosferă relaxantă și primitoare ca a celor din Provence.

Foto: Sorin Iacob

Schimbând registrul stilistic, te invităm să admiri un conac portughez din Porto.

Foto: Covet House/www.covethouse.eu

Un cuib primitor, cu amprentă scandinavă – așa poate fi descris proiectul semnat de Irina Androne. Se află într-un complex de case nou construit în București și farmecă prin coerența tuturor detaliilor ce compun imaginea unei locuințe moderne și aerisite.

Foto: Sorin Iacob

Să ne amintim de copilăria anilor ’80 trecând împreună pragul unui apartament conturat de designerul Ana Chițan. Fiind proiectat de arhitectul Paul Smărăndescu în perioada interbelică, acesta a trebuit renovat din temelii și cosmetizat cu respect pentru detaliile arhitecturale. A rezultat un decor incitant, presărat cu multe piese retro.

Foto: Alexandru Roșieanu

La Barcelona, un tânăr, mare amator de sport, și-a dorit un apartament cu tușe masculine, iar arhitecții Matteo Colombo și Andrea Serboli, de la studioul CaSA (www.colomboserboli.com), au știut întocmai cum să-i îndeplinească dorința, creionând un spațiu sofisticat.

Foto: Roberto Ruiz/www.robertoruiz.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *