A apărut Casa lux, ediția de septembrie

A apărut Casa lux, ediția de septembrie!

CL09_001

Cu un plan bine definit și o concepție ambientală clară, o renovare va fi întotdeauna de succes, chiar dacă spațiul de la care se pornește este mai puțin ofertant. O demonstrează cele două apartamente construite în perioada fostului regim politic și transformate spectaculos în urma lucrărilor de amenajare.

Casalux_septembrie3

Anda Roman a propus un look nordic, mizând pe o gamă cromatică neutră și piese de la branduri celebre, iar echipa de la Gavia Concept a venit cu un design tineresc și inedit, inspirat din pasiunile proprietarilor: muzica, teatrul, călătoriile și natura.

Casalux_septembrie2

Despre pasiunea pentru natură vorbește și cel de-al treilea proiect prezentat în paginile revistei, o casă construită în pădure și ambientată de către arhitecta ucraineană Victoriya Yakusha în stil minimalist și cu grijă pentru detaliile practice.

Casalux_septembrie6

La cât mai multe aspecte pragmatice ne-am gândit și noi când am strâns ideile pentru capitolul special, Bibliotecă, birou, cameră de oaspeți. Găsești aici sugestii despre cele mai șic birouri mici, organizarea spațiului de lucru, biblioteci clasice și moderne, precum și despre transformarea, uneori spontană, a unei încăperi într-o cameră de oaspeți primitoare.

N018M49·3B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *