A apărut revista Casa lux, ediția de august

A apărut revista Casa lux, ediția de august! Iată câteva subiecte de lectură interesante.

Comana este unul dintre locurile de evadare din apropierea Bucureștiului. Merită să ajungi aici nu numai pentru a vizita parcul natural, ci și pentru a locui în splendidul resort Casa Comana, amenajat cu influențe italiene și mediteraneene.

Foto: Sorin Iacob

De la decorul flamboiant al Sudului trecem la minimalismul nordic și te invităm într-un apartament din București, cu aer primitor și o cromatică odihnitoare, ambientat în manieră scandinavă de designerul Ana Coralevici.

Foto: Sorin Iacob

Vitaly Yurov și Iryna Dzhemesiuk sunt doi designeri din Ucraina care uimesc prin proiectele lor neconvenționale. Este și cazul reședinței prezentate de noi, aflată într-o zonă rurală din Italia. Viziunea lor eclectică rezultă din plasarea elementelor prețioase într-o scenografie artistică.

Foto: Diff.Studio

Schimbări majore de recompartimentare și eliminare de pereți a suferit apartamentul din São Paulo, ce poartă semnătura arhitectului și designerului Diego Revollo. Acestuia nu i-a fost ușor să-și convingă clienții să accepte înglobarea bucătăriei în dining, dar ușa glisantă care desparte cele două spații a fost compromisul acceptat și o soluție reușită. Într-un cadru mai degrabă rece, Diego Revollo a strecurat culori vibrante și accesorii epatante.

Foto: Alain Brugier

Text: Cristina Stoica, redactor-șef Casa lux

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.