Bucătărie minimalistă, cu aer high-tech

Alb și, mai ales, negru, gri, indigo. Linii simple, drepte, mult spațiu de mișcare. Iată coordonatele unei bucătării minimaliste de o eleganță aparte, al cărei decor va trece cu brio testul timpului.

bucatarie-minimalista

Fronturile mobilierului și blatul sunt realizate din FENIX NTM®, un material inovator ce implică utilizarea nanotehnologiei. Decorul său este obținut prin rășini de ultimă generație. Această bucătărie minimalistă aparține brandului Comprex.

Desigur, îți trebuie ceva curaj să îți amenajezi o bucătărie minimalistă preponderent în culori închise. Și nu faci această alegere dacă spațiul nu îndeplinește o condiție de bază: este suficient de mare și, în plus, este scăldat în lumină naturală. Aceste aspecte fiind bifate, ai liber la amenajat. Vei obține un ambient prețios și elegant în egală măsură, foare ușor de accesorizat. Mai mult, cromatica neutră și liniile epurate, minimaliste ale mobilierului vor menține amenajarea în trend pentru mulți ani. Ce schemă de ambientare poți încerca? Alăturarea câtorva piese de mobilier albe unora negre, o alegere de mare impact, și finisarea plafonului și zidăriei în negru. Excepție poate face peretele din dreptul frontului de lucru, care poate fi vopsit indigo. Pe lângă avantaje, o astfel de amenajare în culori închise prezintă și dezavantaje, cum ar fi faptul că cele mai mici zgârieturi, firimituri sau fire de praf vor fi atât de vizibile, încât ai putea regreta rapid alegerea făcută.

bucatarie-minimalista-comprex

O zonă de luat masa a fost amenajată în cadrul bucătăriei. Aceasta a fost marcată atât cu ajutorul unui covor, cât și al unei lustre spectaculoase.

Foto: Comprex

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 11/2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *