burda romania

Burda Romania – lider pe segmentul de evenimente

burda romania

Burda România, trustul de presă cunoscut în România pentru protofoliul său impresionant de reviste, branduri naționale sau internaționale, este de la an la an tot mai activ pe piața de evenimente.

De la brunch-uri la evenimente aniversare cu sute de invitați, evenimentele organizate de Burda România sunt tot mai așteptate și mai apreciate de clienții și partenerii săi, dar și de vedetele autohtone, de cititorii din print sau online, ori de influenceri. Într-o societate care se schimbă pe repede-nainte, fără a renunța la experiența sa în cuvântul tipărit, echipa Burda România a găsit o zonă de dezvoltare și comunicare pe care o apreciază și în care se simte tot mai confortabil.

Lunile aprilie și octombrie sunt declarate de revista Marie Claire drept lunile pantofilor, fiind sărbătorite în paginile revistei, pe site, dar și prin două brunch-uri care reunesc fiecare apropae 100 de invitați aleși pe sprânceană, iubitori de modă de bună calitate și apreciază discuțiile ca între prieteni.

Revista Cosmopolitan nu se lasă mai prejos și are propriile evenimente de zi, patru la număr. Cosmo Self-Made dezvăluie participanților totul despre carieră și succes antreprenorial, cu cei mai abili profesioniști din domeniul lor. Consumatoarele brandului, dar și toți cei care doresc să activeze într-un domeniu profesional anume, să facă o schimbare de carieră sau să înțeleagă mai bine particularitățile dintr-o branșă se întâlnesc într-o atmosferă plăcută, informată și deschisă.

Evenimentul aniversar National Geographic a adunat pasionații de fotografie, de frumos, de știință și natură la un loc. S-au depănat amintiri, s-au punctat momente importante din istoria celor peste 100 de ani de National Geographic la nivel mondial și 15 ani în România.

Pentru designeri, celebrități, artiști sau oameni din industria frumuseții din România, Midnight Garden Party, evenimentul aniversar al brandului Harper’sBazaar România a însemnat o atmosferă magică, o seară de vis, într-un loc în care natura și gazdele au conspirat ca să ofere celor peste 1000 de invitați momente memorabile.

Celebrarea femeilor care nu se tem să îmbine inteligența cu moda este specialitatea Marie Claire, iar aniversarea celor 10 ani ai revistei pe piața românească a încântat 800 de oaspeți prin rafinament și bună dispoziție, prin eleganță și premiile sale internaționale în parfumerie.

Anul nu s-a încheiat însă, iar sezonul de toamnă-iarnă include și evenimentul aniversar Casa Lux, unde cei pasionați de arhitectură și design de interior se simt apreciați și socializează cu plăcere, într-un mediu elegant și familiar, sperând că vor primi unul dintre premiile revistei.

Dacă e octombrie, e Shoes First cu Marie Claire și invitații săi, dar și cea mai dorită petrecere a anului în București, petrecerea aniversară Cosmopolitan, eveniment iubit și așteptat cu nerăbdare de toți cei și cele care se simt, precum revista, seducători, puternici, încrezători în propria persoană. Nu poate fi însă toamnă în adevăratul sens al cuvântului, fără o petrecere de Halloween, pe care anul acesta o va oferi revista Beau Monde Style, prima revistă românească glossy. Oare cine va lua premiul pentru cel mai reușit costum? Dar pe lista Globurilor de Cristal ale revistei cine va fi? Și cine va pleca cu unul dintre Globuri acasă? Invitații revistei Beau Monde Style își pregătesc deja ținutele și țin pumnii strânși să fie printre norocoși…

Iar dacă până acum mai ales doamnele au fost în prim plan, evenimentele Burda România se încheie triumfal, cu o gală a domnilor! La final de an, evenimentul Men of the Year, powerd by Men’sHealth, își va desmna premianții. Revista care apreciază bărbații ce urmează dictonul „mens sana in corpore sano” va celebra zece personalități masculine care s-au remarcat și care pot fi exemple demne de urmat, în sport, muzică, televiziune, cinematografie, afaceri sau politică.

Idei noi, concepte novatoare s-au adăugat petrecerilor consacrate, iar pentru anul următor avem și mai multe planuri care să încânte ochii și să bucure mintea tuturor cititorilor și partenerilor revistelor editate de Burda România, editura cu cel mai mare număr de reviste de pe piața românească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.