Citeste ediția de februarie a revistei Casa lux!

Coperta februarie Casa lux

O atmosferă cosy, cu accente vintage sau rustice se poate crea în orice spațiu. Nu trebuie să stai la casă, ci doar să aduci în cadru mobilierul potrivit si să adaugi elemente de design din registrul dorit și îți vei transforma ambientul după placul tău. Un apartament din București, prezentat în ediția de februarie a revistei Casa lux, îți arată cum să procedezi.

Găseșt inspirație din casa de vacanță amenajată de designerul Irina Neacșu și află cum note ludice și mult lemn aduc un aer plin de relaxare și seninătate.

Iar dacă agreezi stilul clasic, te invităm într-o vilă de patrimoniu din Marea Britanie reamenajată de către designerul și totodată proprietarul Fiona Kennedy. Ea preferă să demareze un proiect pornind de la un buget prestabilit, însă imaginația ei, ideile ei originale dau naștere unor cadre inedite și gunvernate de bunul-gust.

Pentru că ne considerăm nu numai prima revistă de amenajări din România, ci și o revistă de design, am ales pentru capitolul special tema “Top Design”. Parcurge un alfabet al designului, în care fiecare literă dezvăluie o fascinantă poveste, află ce reeditări de piese celebre poți achiziționa, ce au mai creat designerii români și parcurge cu noi o incursiune în lumea designerului Philippe Starck.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.