Obiecte cu design remarcabil

Obiecte cu design remarcabil

Obiecte cu design remarcabil – Propunerile următoare satisfac gusturi variate. Atât cei care preferă interioarele colorate, cât și cei care optează pentru amenajări deschise și luminoase vor găsi ceva pe placul lor. Cele patru obiecte cu design remarcabil sunt creații recente ale unor designeri reputați. Au în comun un format ieșit din tipare, cu care vor surprinde pe oricine va trece pragul casei tale.

Citește și Obiecte cu design de top, in prag de sarbatori

1.LUMINA DIN VÂRFUL MUNTELUI. Seara, lumina lămpii pare revărsată de pe pantele înzăpezite. Ziua, reflexiile ei atrag imediat privirile. Lampa suspendată Mountain View nu e doar un corp de iluminat, ci chiar o operă de artă, insolită și picturală. A fost creată de Dima Loginoff pentru brandul Axo Light și constă într-un corp unitar de sticlă suflată. O poți găsi la Rovere Mobili. Diametru 55 x h 33,5 cm.

Obiecte cu design remarcabil
Lampa suspendată Mountain View, design Dima Loginoff, brand Axo Light. Foto: Axo Light

2.PORTRETE SUBTILE. Grație fronturilor perforate, un dulap obișnuit devine o piesă de rezistență în decor. Este cazul modelelor din seria Guess, create de Jipson Design pentru brandul Karl Andersson & Söner. Au dimensiunile L 60 x l 27/28,6 x h 120 cm, iar detalii despre achiziție și preț poți găsi pe www.karl-andersson.se.

Obiecte cu design remarcabil
Dulapuri din seria Guess, design Jipson Design, brand Karl Andersson & Söner. Foto: www.karl-andersson.se.

Citește și Obiecte din sticla cu design de top.
3.ÎNTR-UN ALT CONTEXT. Obiecte foarte utile, cu prezență discretă, pot ajunge să obțină rolul principal în ambient. Așa este scaunul Button, un nasture supradimensionat, căruia designerii Luca Martorano și Mattia Albicini i-au conferit un alt scop. Face parte din colecțiile brandului Riva 1920 și este realizat din lemn masiv și tije din metal. Detalii despre achiziție și preț poți găsi pe www.riva1920.it. Diametru 40 x h 46 cm.

Obiecte cu design remarcabil
Scaunul Button, design Luca Martorano și Mattia Albicini, brand Riva 1920. Foto: www.riva1920.it

4.Sculpturale, și inedite, cuierele de la Miniforms sunt prezențe remarcabile în decor. Are o arhitectură elaborată, care cu greu ar sugera că e doar a unui suport pentru haine. Rombo a fost conceput de studioul de design Giopato & Coombes și este realizat din oțel tăiat fin cu laser. Este disponibilă pe comandă la
www.archiproducts.com. Diametru 47,5 x h 172 cm.

Obiecte cu design remarcabil
Cuierul Rombo, Giopato & Coombes, brand Miniforms. Foto: www.archiproducts.com.

 

Citește și Noutati in materie de design.

Articol preluat din revista Casa Lux, nr. 2/2016.
Text: Lucian Dobraca, Foto: PR

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.