Te cucerește de la prima vedere

Te cucerește de la prima vedere – Ambianța degajată, specifică locuințelor nordice, capătă
un plus de savoare dacă intervii cu accente de culoare delicate. Alternează lemnul natur cu nuanțe luminoase.

baie-1

Obiectele sanitare fac parte din colecția brandului italian Artceram (www.artceram.it) și se disting prin designul nonconformist și prin formele compacte.

Pornește de la o scenografie cât mai simplă, dar din care să nu elimini elementele ce îți asigură confortul. Alege o pardoseală ceramică, cu o textură care să ducă cu gândul la fibra naturală a lemnului. Ieși din tipare și renunță la placările cu faianță ori mozaic de pe pereți. Orientează-te către o vopsea lavabilă, rezistentă la umezeală. Astfel, prin eliminarea rosturilor, vei obține o suprafață uniformă, menită să sporească la nivel vizual spațialitatea încăperii. În acest context, adu în scenă obiecte și accesorii sanitare cu linii riguroase. Rolul decorativ va fi asumat de mobilier. Pentru a obține un rezultat de efect, optează pentru piese slim, în culori fresh, armonizate cu nuanțele finisajelor existente în baie.

baie-2

Conturează un decor similar cu accesorii și piese sanitare de la Edil-Italy, corpuri de iluminat de la Intro și mobilier contemporan de la A[r]telier Design.

 Text: Mariana Nicolae, Foto: PR

Articolulu cu titlul Te cucerește de la prima vedere a fost publicat în revista CASA LUX nr. 3/2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.