Scenografie feerică la exteriorul casei

Fotolia_52576728_Subscription_XXL.jpg_©-slavun---Fotolia.com
Foto: Fotolia

O iluminare corectă și eficientă a fațadei, dar și a grădinii și a căilor de acces reprezintă un avantaj în ceea ce privește siguranța proprietarilor, punctând totodată și la impresia artistică. Pentru aceasta, este nevoie de o coordonare subtilă a surselor de iluminat.

Evidențiază arhitectura elaborată a casei, mizând pe jocul de lumini punctuale și ambientale, dar și pe dualitatea dintre iluminatul interior și cel exterior. Astfel, interiorul, iluminat din exterior, va căpăta spațialitate. Este valabil și invers.

Panourile fotovoltaice realizează conversia directă a luminii în energie electrică la nivel atomic. O casă dotată cu astfel de panouri poate beneficia de un iluminat substanțial mai elaborat comparativ cu o casă obișnuită. Costurile infime pe care le necesită un astfel de sistem de alimentare cu energie salvează o parte din buget, pe care o poți vira către achiziționarea unor sisteme de iluminat de calitate.

Pentru a avea un cămin amenajat după ultimele tendințe, cu detalii coerente, designerii recomandă folosirea unor corpuri de iluminat din aceeași colecție (atât la exterior, cât și la interior). În spațiile cu un look actual, aerisit, ia în considerare și seria Spillo, de la brandul Kundalini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *