A apărut Casa Lux, ediția de aprilie

„Primăvara este timpul pentru planuri și proiecte”, spunea cu mult timp în urmă Lev Tolstoi, iar noi ne conformăm și îți prezentăm un proiect, semnat de arhitecta Diana Stere, care a îngemănat în amenajarea ei  piese cu un look glam și contemporan cu nuanța vedetă a anului 2019: living coral.

Exuberanța naturii din această lună a fost tema principală a mai multor colecții lansate la târgul  Ambiente,


Grădini miniaturale.Piesele cu look rafinat ale companiei Villeroy & Boch (www.villeroy-boch.de) au căpătat tușe exuberante, odată cu lansarea noii serii, numită Quinsai Garden. Motivele florale elaborate și culorile dulci împodobesc piesele fine din porțelan, care au fost create astfel încât să suscite interes nu doar de Paște, ci și pe toată perioada primăverii și a verii.  

dar și filonul care a ghidat întreaga amenajare a unui apartament spectaculos din București, care ne-a convins prin fiecare detaliu că merită să ne înfrumusețeze coperta revistei. 

Foto: Sorin Iacob

Mixul de imprimeuri vegetale și de culori fresh nu este suficient pentru ca decorul căminului tău să debordeze de energie. Este nevoie să aduci în context elemente naturale și proaspete.


Exclusivist. Aranjament cu flori exotice, cu suport din lemn, 450 lei. Patchouli Flowers

Pentru aceasta te poți inspira din articolul nostru dedicat decorațiunilor verzi. Poate de aceea sunt foarte potrivite cuvintele lui William Shakespeare, „Aprilie aduce în toate spiritul tinereții“. Așadar, în această lună fiți veseli și ingenioși, atunci când  invitați natura în decorul interior!


Tapițeria scaunelor este din catifea, iar modelul este Boho, care are prețul de 438 lei/ml /l 140 cm, la magazinul La Maison. Și această țesătură face parte din portofoliul brandului Harlequin.

Foto: Sorin Iacob, PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.