Abonează-te la revista Casa lux cu până la 20% reducere!

abonamente casa lux

Noul an îți aduce noi oferte de abonare! În 2019, poți achiziționa 12 ediții ale revistei Casa lux cu doar 115 lei și 6 ediții cu 61 lei.

Cu o tradiție îndelungată în zona de design, Casa lux își inspiră cititorii în alegerea celor mai interesante și de calitate piese de mobilier, decorațiuni și accesorii pentru casă.

Casa lux este o publicație complexă care  reușește să cuprindă în paginile sale atât valorile tradiționale cât și cele mai moderne perspective designuale lui interior.

Fotografiile spectaculoase cu apartamente de lux, case și grădini private din România și din întreaga lume fac din Casa lux o revistă pe care abia aștepți s-o răsfoiești. În plus, echipa Casa lux prezintă cititorilor produse și stiluri într-o manieră detaliată, astfel încât aceștia pot pune în practică foarte ușor noile idei în propriile lor case.

Revista poate fi achiziționată atât în format tipărit, de aici, cât și în format electronic, de aici.

*Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate se face cu respectarea drepturilor persoanelor vizate, conform prevederilor Regulamentului nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Timpul de stocare se va determina conform prevederilor legale în scopul îndeplinirii obligațiilor și exercitării drepturilor dumneavoastră și ale noastre în legătură cu activitatea de abonare. Tipul de date prelucrate: nume, prenume, adresă, număr de telefon, adresa de e-mail. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate către state terțe.

Conform prevederilor legale, aveți dreptul la informare, acces, rectificare, ștergere, restricționare, portabilitate, opoziție. Pentru exercitarea drepturilor în calitatea de persoană vizată vă puteți adresa prin email la [email protected].

Mai multe informații puteți găsi pe www.burda.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *