Ai temperatură constantă, dacă acoperi ferestrele

023_SpringM_IMG_1750_Ret
Foto: Gardinia
RULLE_GR_lila_Ret
Foto: Gardinia

Mizează pe intervenții tehnice nu doar pentru un plus de confort în cămin, ci și pentru un plus de stil. În cazul ferestrelor, obloanele exterioare sau drapajele variate de la interior le înnobilează aspectul, dar oferă și o protecție la zgomot sau variații de temperatură.
În încăperile moderne te poți apăra de zgomotul străzii și de lumina puternică montând la ferestre storuri. Acestea nu necesită sisteme de prindere elaborate, putând fi fixate în perete sau plafon foarte ușor, deoarece sunt livrate împreună cu kit-ul de prindere.
Stilul arhitectonic al fațadei poate impune anumite restricții în ceea ce privește alegerea sistemelor de acoperire pentru ferestre. Dacă în cazul locuințelor retro sau cu look rustic se pretează obloanele din lemn (găsești la Fenestela 68), în ceea ce privește construcțiile moderne atenția trebuie îndreptată către noile modele de storuri de exterior. Acestea pot fi compacte (ideale în zonele cu vânt puternic) sau cu diverse segmente (pretabile pe fațadele care nu beneficiază de multă lumină naturală) și se pot plia în casete aparente sau mascate în zidărie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *