A apărut Casa lux, ediția de aprilie

A apărut Casa lux, ediția de aprilie – Cu note vizibil masculine, apartamentul din São Paulo, amenajat de arhitectul și designerul Diego Revollo, este primitor datorită îmbinării dintre culorile neutre și un albastru-petrol, ce aduce prospețime. La acest decor se adaugă mult lemn folosit la mobilier și la pardoseală. Descoperă și tu această combinație reușită!

Foto: Alain Brugier

Vino cu noi pe malul pitorescului lac Lugano și admiră o casă construită ca un cub de sticlă ce pare că plutește deasupra apei. Interiorul în care fiecare piesă ocupă locul ei bine studiat este inundat de lumina ce pătrunde prin suprafețele vitrate. Aproape din orice punct al locuinței proprietarii pot privi peisajul de vis.

Foto: Alesandra Longoni, Gianpietro Godio

Cu adevărat luxos este apartamentul din Moscova, amenajat în stil eclectic de biroul de design interior Predmet. Materialele naturale constrastează cu texturile prețioase și mobilierul somptuos, totul pe un fundal arhitectural impresionant, cu pereți înalți, tavan boltit și o scară interioară spectaculoasă.

Foto: Boca do Lobo Design

Îți mai arătăm cum poți transforma o garsonieră cu un buget modest într-o adevărată cameră de boutique-hotel! O ultimă recomandare este capitolul de Paște, cu multe idei originale!

Foto: Sorin Iacob

 

Foto: IB Laursen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *