A apărut Casa lux, ediția de Crăciun

Casa lux, ediția de Crăciun este acum la toate chioșcurile de difuzare!

Pentru unul dintre cele mai emoționante momente ale anului am ales decoruri originale, care să te inspire și să se potrivească unui evantai bogat de gusturi. Regula de aur este să ții seama de caracteristicile spațiului atunci când optezi pentru recompunerea unei idei la tine acasă. Dacă preferi interioare rustice, răsfoiește paginile dedicate unei case bătrânești renovate de designerul Alina Alexe și decorate cu obiecte populare vechi sau piese handmade, ce poartă semnătura ei.

_mgn2232

De factură clasică și cu accente pline de culoare este conacul georgian din Marea Britanie, pregătit să-și primească oaspeții. Atmosfera de sărbătoare este prezentă în fiecare colț, iar ornamentele sunt atent distribuite, lăsând spațiul să respire. Bradul este amplasat discret sub scară, iar o pereche de îngeri veghează de pe o consolă asupra locatarilor.

RS188_10.tif

Și mai multe sugestii vei găsi în capitolul nostru special. Îți propunem aranjamente în stil nordic, mese festive în roșu și auriu, scenarii opulente sau cadre minimaliste și intervenții mici, dar cu efect mare pentru fiecare zonă a casei.

nordp39_print

7269it-holidays_ambientata2

j-line_winter2016-1-watermark

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *