A apărut CASA LUX, ediția de decembrie

A apărut CASA LUX, ediția de decembrie

Este timpul bilanțurilor și al pregătirilor de sărbători. Privind către anul ce se încheie, putem spune cu mândrie că, pentru CASA LUX, 2018 a fost un an de succes, în care ne-am menținut poziția de top pe piața revistelor de design interior. Statutul acesta, care ne onorează, este confirmat de subiectele interesante pe care le avem, număr de număr, în paginile revistei.

Foto: Forty Management

Un proiect premiat internațional ne-a făcut mândri că arhitectura românească este recunoscută și apreciată peste hotare.

Foto: Messe Frankfurt

Pentru noi este esențial să fim conectați la toate noutățile din domeniu și de aceea participăm la cât mai multe târguri de profil, unde aflăm în premieră care sunt trendurile. Ambiente, ISH sau Christmasworld sunt trei evenimente marcante de la care vă împărtășim noutățile.

Foto: Messe Frankfurt

După această avalanșă de informații suntem tentați să spunem „wait a minute”, care este nu doar un îndemn, ci și numele unui taburet modern, care îți face cu ochiul din paginile de „Tendințe”.

Foto: RivieraMaison.com

Pregătirile pentru Crăciun sunt în toi, iar noi îți venim în ajutor cu sugestii de decorare a căminului tău astfel încât să te bucuri de căldura acestor sărbători. După ce întreaga locuință va avea un aer festiv, îți oferim și câteva sugestii pentru împachetarea cadourilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *