A apărut CASA LUX, ediția de februarie

A apărut CASA LUX, ediția de februarie

Foto: Sorin Iacob

Este luna în care se decernează Oscarurile și cred că fiecare dintre cei care reușesc să transforme o locuință mică într-una de vis merită o distincție și aprecierea noastră. Suprafețele nu tocmai generoase sunt deseori o barieră greu de depășit pentru designeri sau proprietari. În capitolul special dedicat apartamentelor mici avem cinci exemple concrete ale unor reușite ingenioase.

Foto: Alexandru Drăgoi

Învață din experiențele celor care au îndrăznit să se aventureze în această luptă cu metrii pătrați și care a fost prețul corect pentru ca locuințe vechi ori banale să fie acum acel acasă mult dorit pentru proprietari. Reconfigurarea unui interior nu este unica soluție salvatoare! Este foarte important să aduci în context piese potrivite, astfel încât să nu aglomerezi vizual spațiul.

Foto: www.zeusnoto.com

Etajerele slim, cum este modelul Tito, creat de designerul Franco Raggi, sau canapelele confortabile de două locuri, precum sunt cele din seria Hall, ale designerului Roberto Menghi, sunt propunerile noastre  pentru eficientizarea unei încăperi cu laturi restrânse.

Foto: www.arflex.it

Dacă ești un spirit vizionar și vrei să fii înconjurat și acasă de gadgeturi, fii atent la electrocasnicele revoluționare, desprinse parcă din viitor.

foto: Candy

One thought on “A apărut CASA LUX, ediția de februarie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.