A apărut CASA LUX, ediția de ianuarie

A apărut CASA LUX, ediția de ianuarie

Foto: Sorin Iacob

Începe anul cu mai multă încredere în propria creativitate și pune într-o lumină bună tot ce întreprinzi și mai ales tot ce te înconjoară. Îți venim în întâmpinare cu un capitol special dedicat luminii, în care îți prezentăm soluțiile sustenabile din sfera iluminatului sau cele mai inteligente corpuri de iluminat, ale căror funcțiuni versatile te vor uimi.

Foto: Moooi/ www.moooi.com

Află de la designerul Georgiana Ursache cum să faci cele mai potrivite alegeri în ceea ce privește iluminatul unei locuințe.

Foto: Bloomingvile

Și pentru că ne aflăm în plină iarnă, te facem să uiți de frigul de afară cu ajutorul unor piese șic, realizate din blană. În ton cu peisajul hibernal sunt și piesele brandului Bloomingville, decorate cu motive desprinse din ținuturile friguroase ale Danemarcei, pe care ți le prezentăm în paginile de tendințe.

Foto: Sorin Iacob/Atelier Anda Roman

Rămânem în registrul scandinav alături de designerul Luciana Georgescu, de la SpotOnDesign, care a realizat amenajarea unui apartament modern din nordul Capitalei mizând pe o cromatică vibrantă și pe piese cu design epurat.

Foto: Sorin Iacob

Experimentează o pasiune nouă, cea de slow cooking, iar zilele de iarnă vor avea o altă savoare!

Foto: Philips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *